Impressive Lights
Gevelreclame van ontwerp tot eindresultaat

Gevelreclame is een effectieve manier om jouw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. Het is een permanente vorm van reclame die op een prominente plek wordt geplaatst, waardoor het door veel mensen gezien wordt. Er zijn verschillende technieken voor gevelreclame, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben.

Doosletters

Doosletters zijn een populaire vorm van gevelreclame. Ze zijn gemaakt van een stevig materiaal, zoals aluminium of kunststof, en worden vervolgens gevuld met licht of kleur. Doosletters zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden.

Freesletters

Freesletters zijn een andere veelgebruikte vorm van gevelreclame. Ze worden gefreesd uit een plaat materiaal, zoals aluminium of kunststof. Freesletters zijn relatief goedkoop en kunnen in verschillende vormen en maten gemaakt worden. Ze zijn ook gemakkelijk te monteren.

Andere technieken

Naast doosletters en freesletters zijn er nog veel andere technieken die gebruikt kunnen worden om gevelreclame te maken. Enkele voorbeelden zijn:

LED-verlichtingLED-verlichting kan worden gebruikt om gevelreclame te verlichten. LED-verlichting is energiezuinig en duurzaam.
Projectie: Projectie is een effectieve manier om grote oppervlakken te bedekken met gevelreclame. Projectie is flexibel en kan worden gebruikt om verschillende effecten te creëren.
3D-gevelreclame: 3D-gevelreclame is een zeer opvallende vorm van gevelreclame. 3D-gevelreclame kan worden gemaakt van verschillende materialen, zoals aluminium, kunststof of glas.

Impressive Branding Nederland is een gespecialiseerde reclameproducent die gevelreclame van idee tot realisatie voor u verzorgt. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf.

Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw gevelreclame zo effectief mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat uw gevelreclame opvalt en uw boodschap overbrengt.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Enkele voorbeelden van gevelreclames die wij hebben mogen plaatsen voor onze klanten:

Scroll naar boven