Over Lights

Om een complete service te kunnen bieden, mag verlichte gevelreclame niet ontbreken. Veel van onze klanten vragen: Hoe gaat dit nou in zijn werk?

Van ontwerp tot realisatie op locatie verzorgen wij uw gevelreclame op maat. Na een bezoek bij u, waarbij het nodige advies hebben gegeven en foto’s genomen (foto 1), gaat onze studio voor u aan de slag.
U ontvangt van ons binnen enkele dagen een ontwerp op basis van uw logo (foto2). Na akkoord gaan wij pas verder met een digitale dag- en nachtimpressie (foto 3 en 4). Vervolgens bespreken wij met u de nodige ins en outs en word de prijs besproken. De prijs voor gevelreclame kan enorm uiteen lopen, niet alleen omdat iedere klant zijn/haar specifieke wensen heeft, maar ook omdat niet ieder pand gelijk is. Soms moeten er bijvoorbeeld (extra) beugels gemaakt worden voor de bevestiging van de verlichte gevelreclame. Na goedkeuring van de definitieve offerte gaat uw opdracht in productie en geven wij een richtlijn aan voor de montage. De montagedatum kan altijd iets afwijken, het is en blijft altijd een richtlijn. Na montage (foto 5 en 6) nemen we samen alles nog even door en kunt u uw klanten met een mooie nieuwe reclame verwelkomen.

Scroll naar boven