Impressive Studio
"Creativity is intelligence having fun"

Waar creativiteit en innovatie samenkomen om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Onze studio is een plek waar we ideeën tot leven brengen en merken helpen om zich te onderscheiden in de steeds veranderende wereld van branding en marketing.

Ons getalenteerde team van ontwerpers werkt nauw samen met u om een plan van aanpak te bieden voor het ontwikkelen van merkidentiteiten, het ontwerpen van websites en het creëren van opvallende visuele content. Met onze creativiteit, ervaring en passie voor design, zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt en onvergetelijk wordt.

Of het nu gaat om een volledige re-branding van jouw bedrijf of om het creëren van een op maat gemaakte campagne, bij STUDIO van Impressive Branding ben je aan het juiste adres. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw merk naar nieuwe hoogte te brengen.

Heeft u meerdere schermen in uw locatie(-s) hangen die voorzien moeten worden van de nodige content? Dan raden wij u aan om narrow casting bij ons af te nemen. Voor meer informatie staan wij u graag te woord!

Poster/Flyer ontwerp

Vanaf €75 euro

Brochure ontwerp

Vanaf €125 euro
4 Pagina's

Bestanden vectoriseren

€25 euro (o.v.b)

Logo
ontwerp

Vanaf €225 euro

Narrow
casting

Va €24,95euro per maand. (helpdesk en software)

Scroll naar boven